Locatia Consursului

Locatia Consursului

17 ianuarie 2022 Uzlina Bridge Cup 0

Bine ati venit in Delta Dunarii!
Dupa ce strabate mai multe tari si primeste apele nenumaratelor rauri mai mici, Dunarea se varsa in Marea Neagra.
La Tulcea raul se imparte in trei canale separate – „brate”: Chilia (in nord), Sulina (in mijloc) si Sfantu Gheorghe (in sud), creand o zona umeda de mlastini, insule si bare de nisip care se intinde pe 4187 km2.
Regiunea adaposteste peste 300 de specii de pasari si 160 de specii de pesti. Raurile deltei acopera 1563 km patrati, constituind una dintre cele mai mari suprafete de stuf din lume. Delta este un paradis pentru iubitorii de animale salbatice, birdwatchers, pescarii si oricine doreste sa se indeparteze de cotidian pentru cateva zile.
Delta Dunarii, inclusa pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, este una dintre atractiile de varf ale Romaniei.

UNDE SE AFLA?
Satul Uzlina, Murighiol, judetul Tulcea
Uzlina-Murighiol este un sat situat in inima Deltei Dunarii, intre bratele Sf. Gheorghe si Sulina, la 38 km de Tulcea, principalul oras de la portile Deltei Dunarii.
Accesati harta rutiera a Romaniei pentru a localiza Tulcea si alegeti calea cea mai buna pentru a ajunge acolo.

Cormoran Resort – Confort si traditie in Delta Dunarii
Ofera turistilor cazare in Delta Dunarii si, mai mult, posibilitatea de a descoperi si de a se bucura de minunile naturii, de traditiile locale si de conectare la identitatea culturala locala.
Complexul turistic este alcatuit dintr-un hotel de 3 stele,  vile de 4 stele si o pensiune de 3 stele, restaurante, baruri, sali de conferinte, 2 piscine, barci cu motor si cu vasle, fitness, biliard, tenis de masa, inchirieri de biciclete.
Detalii pe http://www.cormoran.ro